News / dropship zarisascarf

DROPSHIP ZARISASCARF 2017

Assalamualaikum Zarisalista..

Alhamdulillah sini ada satu PENGUMUMAN baik!! Ramai yang bertanya mengenai kekosongan DROPSHIP Zarisa scarf. Terima kasih di atas sokongan zarisalista semua.. So sukacita saya maklumkan DROPSHIP ZARISA SCARF telah dibuka semula kepada semua.. Pada sesiapa yang berminat untuk menjadi dropship zarisa scarf yg sah, boleh la menghantar butiran di bawah kepada kami ye. Hantarkan kepada zarisascarfdropship@gmail.com. tempat adalah terhad. Apabila dah memenuhi kuota. akan ditutup semula...So cepat2 hantar butiran ya pada yang berminat..

Nama:
Hp number:
Email address:
Ic number:
Alamat:

Facebook profile:

Facebook page (jika ada):

Registration fee: rm20


Zarisa scarf mahukan AGENT YANG ACTIVE DAN BERDEDIKASI sahaja ya.. Syarat2 adalah seperti dibawah ye:

 

Syarat-syarat:


1. zarisa scarf bagi 20% kat dropship. Dropship blh ambik picture dari zarisa scarf utk tujuan promosi. zarisa scarf mahu dropship yg aktif ye. komission dropship adalah 20% dari harga retail atau harga jual zarisa scarf. komisyen tak termasuk postage.

CONTOH : inner wafapd rm29 . postage rm7. total Customer bayar rm35. tetpi dropship akan bayar hq zarisa scarf rm29- 20% + rm7 postage= rm30.20 


2. Membayar registration fee rm20


3. WATERMARK zarisa scarf harusla dikekal kan. kod dan batch juga tidak boleh di tukar. Harga juga mesti lah sama dengan harga HQ zarisa scarf.


4. dropship  yg berdaftar akan kami highlight kan dan akan di invite di dalam group support di WATSAPP 


5.Semua pertanyaan stok hendaklah di buat melalui watsapp hp number 0192796779. AIN

**** SAMA - SAMA LA KITA BERNIAGA NIAT KERANA ALLAH .. SEMOGA REZEKI YANG KITA DAPAT DI BERKATI OLEHNYA.. INSYA ALLAH KAMI AKAN BANTU DROPSHIP YG BERMINAT UNTUK BERSAMA2 DENGAN ZARISA SCARF ..! 


Terima Kasih,
HQ zarisa scarf 

 

Read more →