YEAR END SALE BY ZARISASCARF

" HARGA JATUH TERGOLEK TANGGA "

" DISCOUNT SEHINGGA 70 % MEMANG TERJUN MACAM PANDALELA "

INNER WAFA = TIGA RM 60 SAHAJA
MIERA BEADS = RM 59 AFTER RM 50
HAYFA = RM 47 AFTER RM 40
HANNA ,LISA , BALQIS ,LISA ,AJWA, ROSA = TIGA RM 100 SAHAJA

 

UNTUK STOK BROWSING BOLEH PILIH DARI STOK KAMI DI WEBSITE INI . SEBARANG ORDER DGN HARGA PROMOSI SILA DIRECT DGN PM DI FACEBOOK / 0122796834 / 0192796779

Speacial utk warga MALAYSIA , SINGAPURA DAN BRUNEI ! . Kami dpt banyak pm suh mai semua tempat buat yes sale tapi nak buat macam mane huhuhuh tak sempat la kan so ceo kami suh jugak kiteorg buat sale yes speacial utk online n butik ... so cepat2 mai ke butik kami di denai alam pada 26/12/2015 - 31/12/2015 . so cepat2 kiteorg nak kosongkan butik kami utk tahun depan dan get ready stok terbaru . jum book date anda dan browse je online tgk semua product yang ada .

www.zarisascarf.com untuk stok update /or pm / whatapps

p/s : maaf arrangement website tidak bole dibuat pasal sale kali ni komplicated skit huhuhuhhuhu ....

===============================

APE LAGI PM LAJU2

WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779

PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf
PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf

** TAWARAN TERHAD STOK TERHAD **

Hanya dari 26/12/2015 sehingga hujung bulan ni sahaja . cepat sebelum terlepas . sale ini direct di butik dan juga di online just whatapps or pm kami . instant shawl terbaik inner ter mantap.

===============================

APE LAGI PM LAJU2

WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779

PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf
PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf