News

YEAR END SALE BY ZARISASCARF

" HARGA JATUH TERGOLEK TANGGA "

" DISCOUNT SEHINGGA 70 % MEMANG TERJUN MACAM PANDALELA "

INNER WAFA = TIGA RM 60 SAHAJA
MIERA BEADS = RM 59 AFTER RM 50
HAYFA = RM 47 AFTER RM 40
HANNA ,LISA , BALQIS ,LISA ,AJWA, ROSA = TIGA RM 100 SAHAJA

 

UNTUK STOK BROWSING BOLEH PILIH DARI STOK KAMI DI WEBSITE INI . SEBARANG ORDER DGN HARGA PROMOSI SILA DIRECT DGN PM DI FACEBOOK / 0122796834 / 0192796779

Speacial utk warga MALAYSIA , SINGAPURA DAN BRUNEI ! . Kami dpt banyak pm suh mai semua tempat buat yes sale tapi nak buat macam mane huhuhuh tak sempat la kan so ceo kami suh jugak kiteorg buat sale yes speacial utk online n butik ... so cepat2 mai ke butik kami di denai alam pada 26/12/2015 - 31/12/2015 . so cepat2 kiteorg nak kosongkan butik kami utk tahun depan dan get ready stok terbaru . jum book date anda dan browse je online tgk semua product yang ada .

www.zarisascarf.com untuk stok update /or pm / whatapps

p/s : maaf arrangement website tidak bole dibuat pasal sale kali ni komplicated skit huhuhuhhuhu ....

===============================

APE LAGI PM LAJU2

WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779

PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf
PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf

** TAWARAN TERHAD STOK TERHAD **

Hanya dari 26/12/2015 sehingga hujung bulan ni sahaja . cepat sebelum terlepas . sale ini direct di butik dan juga di online just whatapps or pm kami . instant shawl terbaik inner ter mantap.

===============================

APE LAGI PM LAJU2

WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779
WHATAPPS " YES SALE " 0192796779

PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf
PM --> “YES SALE” KE http://tinyurl.com/inboxzarisascarf

Read more →

HOW TO WEAR YOUR RANIASE INSTANT SHAWL

Read more →

DROPSHIP ZARISASCARF 2017

Assalamualaikum Zarisalista..

Alhamdulillah sini ada satu PENGUMUMAN baik!! Ramai yang bertanya mengenai kekosongan DROPSHIP Zarisa scarf. Terima kasih di atas sokongan zarisalista semua.. So sukacita saya maklumkan DROPSHIP ZARISA SCARF telah dibuka semula kepada semua.. Pada sesiapa yang berminat untuk menjadi dropship zarisa scarf yg sah, boleh la menghantar butiran di bawah kepada kami ye. Hantarkan kepada zarisascarfdropship@gmail.com. tempat adalah terhad. Apabila dah memenuhi kuota. akan ditutup semula...So cepat2 hantar butiran ya pada yang berminat..

Nama:
Hp number:
Email address:
Ic number:
Alamat:

Facebook profile:

Facebook page (jika ada):

Registration fee: rm20


Zarisa scarf mahukan AGENT YANG ACTIVE DAN BERDEDIKASI sahaja ya.. Syarat2 adalah seperti dibawah ye:

 

Syarat-syarat:


1. zarisa scarf bagi 20% kat dropship. Dropship blh ambik picture dari zarisa scarf utk tujuan promosi. zarisa scarf mahu dropship yg aktif ye. komission dropship adalah 20% dari harga retail atau harga jual zarisa scarf. komisyen tak termasuk postage.

CONTOH : inner wafapd rm29 . postage rm7. total Customer bayar rm35. tetpi dropship akan bayar hq zarisa scarf rm29- 20% + rm7 postage= rm30.20 


2. Membayar registration fee rm20


3. WATERMARK zarisa scarf harusla dikekal kan. kod dan batch juga tidak boleh di tukar. Harga juga mesti lah sama dengan harga HQ zarisa scarf.


4. dropship  yg berdaftar akan kami highlight kan dan akan di invite di dalam group support di WATSAPP 


5.Semua pertanyaan stok hendaklah di buat melalui watsapp hp number 0192796779. AIN

**** SAMA - SAMA LA KITA BERNIAGA NIAT KERANA ALLAH .. SEMOGA REZEKI YANG KITA DAPAT DI BERKATI OLEHNYA.. INSYA ALLAH KAMI AKAN BANTU DROPSHIP YG BERMINAT UNTUK BERSAMA2 DENGAN ZARISA SCARF ..! 


Terima Kasih,
HQ zarisa scarf 

 

Read more →

Assalamualaikum ZARISAlista ...we are online

Assalamualaikum semuaaa zarisalista ...its official we are online you can now order here or macam biasa di pm/sms/whatapps 0192796779

Read more →